Er zijn zoveel leuke momenten. Wij zeggen, vier ze bij

Restaurant Café Modern

Onze feestzaal leent zich perfect voor exclusieve feesten, bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen waarbij u onze feestzaal afhuurt en u en uw gasten in alle privacy genieten.

Mogelijkheden:
- Huwelijk
- Bedrijfs events/feesten
- Vergaderen
- Jubileum
- Verjaardag
- High-tea
- Promotie
- Geboorte
- Baby-Shower
- Een dag met activiteiten
- Op maat voor u georganiseerd
- Communiefeesten

Genieten op uw trouwfeest bij Restaurant Café Modern in de Voerstreek!

Het ja-woord geven bij Restaurant Café Modern betekend een persoonlijk feest met alles waarvan u kunt dromen.

Wij zijn een kleinschalige huwelijkslocatie, zodat u tijdens onze kennismaking, verdere gesprekken en uw dag zelf de beste aandacht en service ontvangt. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een kennismaking en rondleiding van onze locatie. 

Wij beschikken over 2 zalen en 1 ruime buitenplek midden in de natuur.  Deze hebben samen een totale capaciteit tot 600 gasten. Onze  zalen hebben een bijbehorend terras. Onze grote feestzaal genaamd 'de Patria' heeft een capaciteit van max. 500 gasten. Onze kleine zaal, één van de twee voormalige klaslokalen, heeft een capaciteit voor max. 125 gasten. 

Bij ons is 'the sky the limit'. Vraag graag naar alle opties en bekijk onze brochure. Vanaf uw ceremonie tot aan een ontbijt de volgende ochtend; u bent van harte welkom. 
Of u nu wenst te beginnen met een bruidstaart met een glas champagne, of liever een hapje en een drankje, het is allemaal mogelijk.
Wat betreft diner of lunch kunt u ook alle kanten op. Onze Chef-kok maakt met liefde een heerlijk meergangen menu voor u of een uitgebreid (BBQ-)buffet zodat iedereen kan pakken wat hij of zij wil. Wat u ook wenst, onze Chef-kok en jong team maakt er voor u een onvergetelijke culinaire trouwdag van!
Trouwbrochure NLHochzeitsbroschüre DUBrochure de mariage FR

Uw feest, onze zorg, passie en liefde!

Een feest in de Voerstreek bij Restaurant Café Modern.

Wenst u een feest vieren zoals bijvoorbeeld uw verjaardag, 25 jarige trouwdag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk gerust onze algemene brochure en benader ons om een afspraak te maken. Wij laten u graag onze ruimtes zien en beantwoorden al uw vragen. 

Wij bieden de mogelijkheid om de hele dag hier te spenderen vanaf bijvoorbeeld uw ontbijt tot aan de 'late night snacks' als de voetjes van de vloer gaan. 

Bent u opzoek naar een leuke activiteit? Wij helpen graag met het organiseren hier van!

Brochure NLBroschüre DUBrochure FR

Patria-Zaal

De feestzaal van Restaurant Café Modern is het oude patronaat van Teuven.  Deze zaal wordt de “Patria-zaal” genoemd en is ingericht in de retro stijl van de jaren 50 en 60. Natuurlijk zijn de faciliteiten wel van de Moderne tijd. 

Liever een andere stijl? Wij brengen u graag in contact met onze vaste externe interieurarchitecte en styliste. 

 Onze zaal heeft een bijbehorend terras.  'De Patria' heeft een capaciteit voor maximaal 500 gasten. Uiteraard is de zaal ook zeker geschikt voor gezelschappen onder de 100 gasten. Wij hebben de mogelijkheid om de zaal te verkleinen door gebruik van grote luxe zwarte gordijnen.

Restaurant Café Modern is een Restaurant, Café, feestzaal en een terras. Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken.

Info

+32 43 81 30 53
info@cafemodern.be
Teuven-Dorp 61 
3793 Voeren
Keuken bestellingen dagelijks mogelijk tot 20.30 en op zaterdag tot 21.30 uur.
Lunchkaart: 11.00 - 15.00
Borrelkaart: 11.00 - 17.00 
Dinerkaart: 17:00 - 20.30 m.u.v. zaterdag (21.30)

Vanaf 6 personen is het enkel mogelijk om gebruik te maken van onze menu`s. 

Volg ons

Openingstijden

Ma: 10.30 - 22.00 uur
Di: Gesloten
Wo: 10.30 - 22.00 uur
Do: 10.30 - 22.00 uur
Vr: 10.30 - 22.00 uur
Za: 10.30 - 23.00 uur
Zo: 10.30 - 22.00 uur




Developed by ISL Marketing